Allow search engine indexing in WordPress

To help improve SEO ranking, follow these steps to make sure your WordPress site allows search engine indexing.

  1. Log into WordPress.
  2. Click Settings > Reading.
  3. Make sure Discourage search engines from indexing this site is not selected.

More info

More info about WPPS.

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.