Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Almindelige fejl på websider

HTTP-statuskoder er trecifrede tal, der leverer oplysninger om sidens status til webbrowseren. Du oplever muligvis nogle af disse fejl, når du browser på internettet, eller du har måske oplevet dem på din egen hostingkonto.

Her er en hurtig vejledning, der hjælper dig med at forstå de mest almindelige fejlkoder og giver forslag til, hvordan du løser fejlen:

400 - Dårlig anmodning

Webserveren kunne ikke analysere et misformet script. Som oftest forårsager programmeringsproblemer dette problem. Du bør tale med din udvikler eller softwareudbyder for at få hjælp til at løse dette problem.

Hvis du får denne fejlmeddelelse med en GoDaddy Hosting Connection® -applikation, skal du kontakte vores supportafdeling.

401 - Godkendelse påkrævet

Denne side kræver et brugernavn og en adgangskode for at få adgang til den. Hvis du forsøger at få adgang til den uden den, får du en meddelelse 401 - Godkendelse påkrævet.

403 - Forbudt

Forbudte fejl vises, når nogen forsøger at få adgang til en mappe, en fil eller et script uden de nødvendige tilladelser. Hvis et script f.eks. Kun kan læses for brugeren, og andre ikke kan få adgang til filen, vises der en 403 -fejl.

Ugyldige indeksfiler og tomme mapper kan også forårsage 403 fejl. Du kan få yderligere oplysninger i en af følgende artikler baseret på den type hostingkonto, du har: Web og klassisk / cPanel / Plesk .

Konti, der er suspenderet på grund af netværksbrud, kan også medføre 403 fejl. Kontakt Hosting Support for at bekræfte, at dette er tilfældet.

404 - Ikke fundet

Hvis besøgende får adgang til webadresser, der ikke findes, modtager de 404 fejl. Årsagen kan være alt fra ugyldige webadresser, manglende filer eller omdirigeringer til webadresser, der ikke længere findes.

Konti, der er suspenderet på grund af netværksbrud, kan også medføre 404 fejl. Kontakt Hosting Support for at bekræfte, at dette er tilfældet.

500 - Intern serverfejl

Dette er en meget generel fejl, som betyder, at der er et problem med hjemmesidens visning, men detaljerne er ikke tilgængelige. Ugyldige .htaccess -filer eller ugyldige regler i dem forårsager ofte 500 fejl med Linux® -hostingkonti. Med Windows® er det oftest ugyldige anmodninger gennem en web.config -fil.

Sådan finder du ud af, hvad der forårsager problemet:

• Linux – Gennemgå din Apache®-fejllog.
  • Windows – Aktiver detaljerede fejl i din web.config-fil med følgende kode:
    configuration>
       system.webServer>
          httpErrors errorMode="Detailed"/>
       /system.webServer>
    /configuration>

Du kan finde flere oplysninger i listen med definition af statuskoder på W3.org:
http://www.w3.org/Protocols/rfc2616/rfc2616-sec10.html