Almindelige spørgsmål om WooCommerce -bookinger

Her er nogle almindelige spørgsmål, der kan opstå, når du bruger WooCommerce Bookings til at sælge planlagte aftaler eller reservationer.

Påkrævet: WooCommerce Bookings er en premium WooCommerce -udvidelse inkluderet i WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

Vælg et spørgsmål for at se dets svar:

Er det muligt at placere en samlet ordre på booking af produkter, som gør og ikke kræver bekræftelse?

Almindelige produkter accepterer betaling ved kassen. Det kan imidlertid ikke ske med bookinger, der kræver bekræftelse af administrator. På grund af forskellen i betalingsprocessen skal denne type produkter bestilles separat.

( Tilbage til toppen ).

Er det muligt manuelt at oprette en reservation, når du bruger integrationen med produkttilbehør?

Ja, reservationer kan oprettes manuelt (på vegne af en kunde), selv når du bruger Product Add-ons-integration. Se denne vejledning for detaljerede trin i, hvordan du manuelt opretter en reservation med produkttilvalg.

( Tilbage til toppen ).

Hvad sker der med en reservation, hvis en kunde ikke fuldfører deres betaling?

En ubetalt reservation vil blive afholdt, indtil tidsfristen for lagerbeholdning er nået. Denne indstilling kan konfigureres i din WordPress -administrator under WooCommerce > Indstillinger > Produkter > Lagerbeholdning . Hvis tidsfristen er nået, annulleres den, hvis reservationen stadig ikke betales, og tidsrummet bliver tilgængeligt for en anden kunde.

( Tilbage til toppen ).