Analyse af siteindhold

Du kan ved at bruge Search Engine Visibility yderligere analysere indholdet på dine websider for at sikre, at du bruger de nøgleord, der mest sandsynligt vil forbedre din rangering.

Sådan analyserer du siteindhold med Search Engine Visibility

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Search Engine Visibility.
  3. Klik på Administrer for den konto, som du vil bruge. Search Engine Visibility Manager åbnes.
  4. Klik på Analyze Content (Analysér indhold) på fanen Optimize (Optimer), og klik derefter på Get Started (Kom i gang).
  5. Med knapperne tilbage og næste kan du vælge den side, du vil analysere.
  6. Klik på Rescan (Scan igen).
  7. Indholdsresultaterne viser:
    • Dine nøgleord – En liste over dine nøgleord gemt i Search Engine Visibility.
    • Forekomst – Hyppigheden, som et bestemt nøgleord er medtaget med i indholdet på websiden.
    • Tæthed – Procentdelen af gange, som nøgleord bruges i det samlede antal ord, der kan indekseres, på en webside. Optimal nøgleordstæthed er 2,5 til 4 procent.

Fortsæt med at analysere indhold, indtil du har gennemgået alle dit sites sider og identificeret de bedste nøgleord. Brug området How search engines see you (Sådan ser søgemaskiner dig) for at få vist mætning af faktiske ord og vendinger på din webside. Med disse oplysninger kan du bestemme, om du har brug for at opdatere dine gemte nøgleord eller revidere indholdet på dit site.

Når du opdaterer meta-tags og indhold på dit website, kan du klikke på Rescan (Scan igen) for at se opdaterede resultater.