GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Forklaring af analyse: Klikklik

Kontaktpersoner, der klikkede på links i dit e -mail -nyhedsbrev, er inkluderet i Forklaring af analyse: EngageretEngageret statistik i din e -mailanalyse. Du finder fanen Engageret ved at klikke på Statistik under din kampagneminiaturebillede på siden Kampagner .

Klik på knappen Statistik for at se Kontaktpersoner, der klikkede på, linker

Dette vil føre dig til en detaljeret visning af kampagnens seneste mailingstatistikker. Herfra kan du klikke på en hvilken som helst af de vigtigste statstyper (afviste, accepterede, afmeldte osv.) For at se flere detaljer.

Sådan ser du kontaktpersoner, der klikkede på links:

Klik på fanen Engageret, og vælg derefter samlede eller unikke klik.

• Samlet antal klik: viser det samlede antal klik, inklusive flere klik af den samme kontaktperson. Bemærk nummeret ved siden af hver kontakt -e -mail på listen. Dette tal repræsenterer det antal gange, som den enkelte kontaktperson har klikket på.
  • Unikke klik: viser listen over kontaktpersoner, der klikkede på. Flere klik er ikke repræsenteret i denne visning.
En oversigt over kontaktpersoner, der klikkede på

Nu hvor du ved, hvordan du ser alle klik, skal vi isolere kontaktpersoner, der klikkede pr. Specifik URL.

• Hold musen over alle de angivne webadresser for at se det fulde linknavn.
  • Klik på en vilkårlig URL for at fremhæve den ene med blåt, og vis klik for den pågældende URL i statistikken.

Bemærk: Kun de kontaktpersoner, som har klikket på links, der er fremhævet med blåt, vises på listen med e -mailanalyser nedenfor.

Kontaktpersoner, der klikkede på links, isolerede webadresser

Du kan kombinere kliklister til flere webadresser ved at klikke og fremhæve yderligere links med blåt. Klik på en hvilken som helst blå URL igen, for at fravælge linket og fjerne klik fra listen nedenfor.

kontaktpersoner, der klikkede på links, kombinerede webadresser

Husk! Hvis ingen webadresser er fremhævet med blåt, vises listen med fuld klik.

Nu hvor du ved, hvordan du finder dine kontaktpersoner, der klikkede, kan du bruge indstillingerne til højre til at oprette en liste over klik eller eksportere kliklisten, som du ønsker.

kontaktpersoner, der klikkede på Opret liste, eksportér