Android: Fejlfindings-e-mail

Benyt følgende oplysninger til at fejlfinde almindelige problemer, når du indstiller e-mail på en Android-enhed. I mellemtiden kan du altid bruge vores MobileMail (http://mobilemail.secureserver.net) til at holde kontakt med kunder, venner og familiemedlemmer.

Trin 1: Sørg for, at du kan etablere forbindelse til MobileMail

Først skal du oprette forbindelse til MobileMail på din enhed for at sikre, at du har en konto og at dit brugernavn og adgangskode virker. Gå til http://mobilemail.secureserver.net, og log på.

Hvis du ikke kan logge ind, bør du kontrollere, at din e-mailkonto er indstillet, og at du har den korrekte e-mailadresse og adgangskode. Du er måske nødt til at kontakte den systemadministrator, som indstillede din konto. Læs Oprettelse af e-mailadresser i Workspace Control Center.

Trin 2: Kontrollér dine indstillinger

Indtastning på en Androidenhed kan være vanskeligt; det er nemt at stave et bogstav eller to forkert . Kontroller at du bruger de korrekte indgående og udgående servere (værtsnavne), e-mailadresse og adgangskode for at oprette forbindelse til din e-mailkonto.

Dine servernavne kan også være anderledes end vores standardopstilling, alt efter hvilken type e-mailplan du har, og hvor du har købt den. Yderligere oplysninger findes i

.

Trin 3: Nulstil din adgangskode

Hvis du har kontrolleret at din adgangskode er korrekt ved at logge ind, og du stadig ikke kan konfigurere e-mail på din Android, skal du nulstille din adgangskode til Workspace Email. (Du må gerne bruge samme adgangskode igen.)

Når du har nulstillet adgangskoden, skal du prøve at konfigurere e-mailkontoen igen.

Trin 4: Prøv forskellige SMTP-porte

Typisk fungerer port 80 godt på Android-enheder, men til tider blokerer internet- eller netværksudbydere specifikke porte af sikkerhedsmæssige grunde. Hvis port 80 ikke fungerer, kan du prøve nogle alternative porte.

Trinene for at ændre SMTP-portene på din Androidenhed kan være en smule forskellige afhængigt af din model og din netværksudbyder. Men alle de oplysninger, du har brug for findes i disse trin.

Sådan ændres dine Android SMTP-portindstillinger

1. Åbn E-mailapplikationen.
  2. Tryk på Menu og tryk på Konti.
  3. Tryk på og hold fingeren på den konto, du ønsker at fikse.
  4. En pop-op menu vises. Tryk på Kontoindstillinger.
  5. Tryk på Udgående indstillinger.
  6. Prøv at bruge port 3535. Tryk på Næste for at se, om det fungerer.
  7. Hvis det ikke fungerer, kan du gentage trin 1-5, vælge SSL for Sikkerhedstype og prøve port 465.
  8. Tryk på Næste for at se, om det fungerer.

Trin 5: Download en e-mailklient

På visse apparater kan man downloade forskellige e-mailprogrammer (dvs. myMail eller K9 Mail) fra enhedens applikationsbutik. Der er mange forskellige e-mailklienter i butikken som er gratis at downloade, og de kan hjælpe dig med at fejlfinde mailopsætningen på din enhed for at se om den opsætning som ikke fungerer er specifik for den applikation du forsøger at opsætte den i. Det kan hjælpe at forsøge at downloade en anden e-mailklient for at se om din e-mailopsætning fungerer i den.

Trin 6: Kontakt kundesupport

Hvis du fulgt denne procedure, og stadig ikke kan få din e-mailkonto til at fungere på din enhed, bedes du kontakte kundesupport. Vi har adgang til nogle ekstra funktioner, og måske er der et problem med din e-mailkonto, som vi kan løse.

Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdt.