Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Android: Installer GoDaddy Investor

Bemærk: Investor -appen er kun tilgængelig for medlemmer af auktionen i GoDaddy. Hvis du gerne vil blive medlem, skal du gå tilKøb af et medlemskab af GoDaddy -auktioner .

Det er nemt at installere GoDaddy Investor -mobilappen på din enhed!

Bemærk: GoDaddy Investor understøttes ikke på Android -tablets på nuværende tidspunkt.

1. Fra din mobilenhed skal du trykke på ikonet Play Butik og søge efter GoDaddy Investor .
  2. Tryk på ikonet, og tryk derefter på Installer .
  3. Når appen er installeret, skal du trykke på Åbn for at begynde at administrere dine auktioner.
  4. Næste trin