Android: Konfiguration af Workspace Email

Denne artikel er kun relevant for Workspace Email. For Office 365 e-mailvejledning henvises til Outlook-app på Android: Konfigurer e-mail

Vi ved at du glæder dig til at konfigurere din e-mail på din Android®. Det skulle ikke tage os mere end fem minutter at få e-mail til at fungere på din enhed.

Følg disse trin for at konfigurere enhedens indbyggede e-mailapplikation til at anvende din Workspace Email-konto. Du kan også bruge Outlookapplikationen til at modtage din e-mail. Sådan konfigurerer du Outlookapplikationen på din Androidenhed.

Hvis du følger proceduren herunder, og du ikke kan modtage eller sende e-mail, bedes du gå til Android: Fejlfindings-e-mail for hjælp. Du skal måske foretage yderligere ændringer alt efter hvor du bor og hvilken internetudbyder du bruger.

FØR DU BEGYNDER: Hvis du vil indstille Android med din e-mail, skal du kende dine POP eller IMAP e-mailserverindstillinger og porte. Du finder dem ved at gå til E-mail Setup Center og skrive de oplysninger ned, som vises under E-mailserverindstillinger.

BEMÆRK: Proceduren til indstilling af e-mail på din Android-enhed kan være en smule anderledes alt efter dit fabrikat/model og din netværksudbyder. Alle de oplysninger, du skal bruge til at indstille din konto (brugernavn, adgangskode, serverindstillinger), findes i denne procedure.

Sådan indstilles e-mail på din Android-baserede enhed

1. Åbn din enheds e-mailapplikation.
  2. Hvis du allerede har en e-mailkonto indstillet, trykker du på Menu og derefter på Konti. Tryk på Menu igen og tryk på Tilføj konto.
  3. Indtast din E-mailadresse og Adgangskode, og klik på Næste.
  4. Hvis du har IMAP, trykker du på IMAP. Hvis du ikke er sikker, trykker du på POP3.
  5. Benyt disse indstillinger til din indgående server, afhængig af den type e-mail du har:
    POP3
    Brugernavn Angiv din fulde e-mail-adresse.
    Adgangskode Indtast din adgangskoden for den e-mail-konto
    POP3-server pop.secureserver.net
    Port 110
    IMAP
    Brugernavn Angiv din fulde e-mail-adresse.
    Adgangskode Indtast din adgangskoden for den e-mail-konto
    IMAP-server imap.secureserver.net
    Port 143
  6. Brug disse indstillinger til din udgående server:

Som et fejlfindingstrin, skal du have SMTP-relæer aktiveret for din konto. Du kan få yderligere oplysninger i Administration af din e-mailkontos SMTP-relæer.

SMTP (udgående mailserver)
    SMTP-server smtpout.secureserver.net
    Port 80
    Sikkerhedstype Ingen
  7. Vælg Kræver login og sørg for, at dit Brugernavn (din fulde e-mailadresse) og din Adgangskode er korrekt. Tryk på Næste.
  8. Tryk på Næste igen. Navngiv din konto og indtast det navn, som du vil vise på udgående beskeder.
  9. Tryk på Færdig.

Det var det. Hvis alt fungerer OK, skulle du se nogle e-mailbeskeder. For at sikre at du kan sende beskeder, kan du prøve at skrive en e-mail og sende den til dig selv.

Visse Androidenheder og mailklienter kræver ikke login, så hvis ovenstående indstillinger ikke virker for dig, bedes du gå tilbage til trin 7 og fjerne markering ud for Kræver login og derefter fortsætte med konfigurationen.

Hvis du ikke modtager e-mailmeddelelser eller du ikke kan sende e-mails, bedes du læse Android: Fejlfindings-e-mail. Du skal ikke være bekymret. Der er nogle få problemer der kan opstå under konfigurationsprocessen. Vi hjælper dig med at undersøge og løse dem.

Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdt.