Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Android: Konfigurer e-mail

Efter du har indstillet din Office 365 e-mailkonto, skal du indstille den på din Android-enhed ved brug af den producentspecifikke e-mail-app.

Du kan også få adgang til din Office 365 e-mail gennem Microsoft Outlook-app'en. Du kan få yderligere oplysninger i Outlook-app på Android: Konfigurer e-mail.

Der er mange forskellige versioner af Android. Vi dokumenterer basisversionen, som er udgivet af Google, så din enhed kan have nogle felter, som er en smule anderledes.

1. Tryk på Indstillinger.
  2. Tryk på Tilføj mailkonto.
  3. Tryk på Exchange ActiveSync.
  4. Indtast din E-mailadresse og Adgangskode. Tryk på Næste.
  5. I Exchange-server. Indtast outlook.office365.com.
  6. Vælg Brug sikker forbindelse (SSL). Tryk på Næste.
  7. Vælg de Kontoindstillinger, som du ønsker at bruge, og tryk derefter på Næste.
  8. Når du bliver spurgt om sikkerhedsopdateringen, trykker du på OK.
  9. Tryk på Aktivér.

Vend tilbage til din startskærm og åbn app'en E-mail for at se dine e-mailmeddelelser.

Skriv en e-mail og send den til dig selv, for at sikre dig, at du kan sende meddelelser.