Workspace e-mail Hjælp

Fejlfinding af Workspace Email-opsætning på Android

Benyt følgende oplysninger til at fejlfinde almindelige problemer, når du konfigurerer e-mail på en Android-enhed. I mellemtiden kan du altid bruge vores mobilmail (mobilemail.godaddy.com) til at holde kontakten med kunder, venner og familie.

Trin 1: Sørg for, at du kan oprette forbindelse til mobilmail

Opret først forbindelse til mobilmail på din enhed for at sikre dig, at du har en konto, samt at dit brugernavn og din adgangskode virker. Gå til mobilemail.godaddy.com og log på.

Hvis du ikke kan logge på, skal du kontrollere, at din e-mailkonto er indstillet, og at du har den korrekte e-mailadresse og adgangskode. Det kan være nødvendigt atl kontakte den systemadministrator, som opsatte din konto. Se Opret min Workspace-e-mailkonto.

Trin 2: Kontrollér dine indstillinger igen

Indtastning på en Androidenhed kan være vanskeligt; det er nemt at stave et bogstav eller to forkert . Kontroller at du bruger de korrekte indgående og udgående servere (værtsnavne), e-mailadresse og adgangskode for at oprette forbindelse til din e-mailkonto.

Dine servernavne kan også være anderledes end vores standardopstilling, alt efter hvilken type e-mailplan du har, og hvor du har købt den.

Trin 3: Nulstil din adgangskode

Hvis du har bekræftet, at din adgangskode er korrekt ved at kunne logge på, men du stadig ikke kan indstille din e-mail til din Android, skal du nulstille din Workspace Email-adgangskode. (Du kan bruge den samme adgangskode igen).

Når du har nulstillet adgangskoden, skal du prøve at konfigurere e-mailkontoen igen.

Trin 4: Prøv nogle andre SMTP-porte

Typisk fungerer port 80 godt på Android-enheder, men til tider blokerer internet- eller netværksudbydere specifikke porte af sikkerhedsmæssige grunde. Hvis port 80 ikke fungerer, kan du prøve nogle alternative porte.

Bemærk: Trinene til at ændre SMTP-portene på din Android-enhed kan være en smule forskellige afhængigt af din model og din netværksudbyder. Men alle de oplysninger, du har brug for findes i disse trin.

Sådan ændres dine Android SMTP-portindstillinger
  1. Åbn e-mail-applikationen.
  2. Tryk på Menu og tryk på Konti.
  3. Tryk på og hold fingeren på den konto, du ønsker at fikse.
  4. Du vil se en pop up-menu. Tryk på kontoindstillinger.
  5. Tryk på Udgående indstillinger.
  6. Prøv at bruge port 3535. Tryk på Næste for at se, om det fungerer.
  7. Hvis det ikke fungerer, kan du gentage trin 1-5, vælge SSL for Sikkerhedstype og prøve port 465.
  8. Tryk på Næste for at se, om det fungerer.

Trin 5: Download en anden e-mailklient

På visse enheder kan du downloade forskellige e-mailklient-apps (som myMail eller K9 Mail) fra din enheds app store. Der er mange forskellige e-mailklienter i app store, som du kan downloade gratis, og de kan hjælpe med fejlfinding af e-mailopsætning på din enhed for at finde ud af, om den nuværende opsætning, der ikke fungerer, skyldes den specielle app. Det kan være en god idé at downloade en anden e-mailklient-app for at se om din e-mailopsætning fungerer med den.

Trin 6: Kontakt en GoDaddy -guide

Hvis du har været igennem alle trin, og du stadig ikke kan få din e-mailkonto til at fungere på din enhed, så kontakt en GoDaddy-guide. Vi har adgang til ekstra værktøjer, og der er måske et problem med din e-mailkonto, som vi kan løse.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller driftssikkerhed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.