Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Angiv e-mailadresse til genoprettelse

Tilføjelse af en e -mailadresse til genoprettelse hjælper dig med at nulstille din Microsoft 365 -adgangskode online. Hvis du nogensinde glemmer din adgangskode, kan et link til nulstilling af adgangskode sendes til din e -mailadresse til genoprettelse.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Administrer ved siden af den e -mailadresse, du vil redigere.
  3. Under Kontooplysninger skal du vælge Tilføj e -mail til gendannelse . (Hvis du allerede har angivet en e -mail til genoprettelse, og du vil ændre den, skal du vælge Rediger ).
  4. Indtast din e -mail til genoprettelse, og vælg Gem .

Du får vist en bekræftelsesmeddelelse, der fortæller dig, at din e -mail til gendannelse er blevet tilføjet.