Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Angiv foretrukne afsendere i Webmail

Aktivér foretrukne afsendere for at sortere din indbakke ved hjælp af faner. Den sorterede visning viser meddelelser fra foretrukne afsendere øverst på din meddelelsesliste. Fanevisningen viser din meddelelsesliste som tre faner:

1. Den første fane viser alle dine meddelelser
  2. Den anden fane viser kun meddelelser fra foretrukne afsendere
  3. Den tredje fane viser kun meddelelser fra afsendere, som ikke er angivet som foretrukne
Du har også mulighed for at aktivere ikoner for dine foretrukne afsendere til at blive vist i Fra -feltet i din meddelelsesliste.

Angiv en kontaktperson som en foretrukken afsender

1. Fra menuen Adressebog skal du vælge Kontaktpersoner .
    Vælg Kontaktpersoner i adressebogen
  2. På din liste over kontaktpersoner skal du klikke på ikonet Rediger for den kontaktperson, du vil opdatere.
    Klik på Rediger
  3. På siden Rediger kontaktperson skal du vælge Tilføj som foretrukken afsender og derefter vælge et ikon på ikonlisten.
    Vælg Tilføj som foretrukket afsender
  4. Klik OK.
  5. Gentag disse trin for andre kontaktpersoner, som du vil udpege som foretrukne afsendere.

Tilføj en foretrukken afsender via e -mailadresse

1. Fra menuen Indstillinger skal du vælge Foretrukken afsender .
    Vælg Foretrukken afsender
  2. Klik på Tilføj ny.
  3. I feltet Fra skal du indtaste e -mailadressen på den person, du modtager e -mailmeddelelser fra, som du vil udpege som en foretrukken afsender.
    Tilføj Foretrukken afsender
  4. Fra ikonlisten vælger du et ikon, der skal vises for denne foretrukne afsender.
  5. Klik OK.

Tilføj en foretrukken afsender via e -mailadresse fra visningen med din meddelelsesoplysninger

1. Fra meddelelseslisten i din indbakke skal du åbne en e -mailmeddelelse fra en afsender, som du vil tilføje som foretrukket.
  2. I området Meddelelsesdetaljer ved siden af feltet Fra skal du klikke på Tilføj som foretrukken afsender .
    Meddelelsesoplysninger
  3. I vinduet Foretrukne afsender skal du kontrollere, at e -mailadressen er korrekt, og vælge et ikon, der skal vises for denne foretrukne afsender.
    Tilføj Foretrukken afsender
  4. Klik på OK.