Angivelse af en alternativ betalingsmetode

Du kan angive en alternativ betalingsmetode, der skal bruges, hvis den primære betalingsmetode ikke behandles korrekt.

Bemærk: Du skal tilføje den sekundære betalingsmetode, inden du angiver den som en alternativ betalingsmetode, herunder.

Sådan angiver du en alternativ betalingsmetode

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Kontoindstillinger og derefter på Betalingsmetoder.
  3. Klik på Rediger ud for den betalingsmetode, du vil indstille som et alternativ.
  4. Flyt kontakten Alternativ betalingsmetode til til.
  5. Klik på Gem.

Du kan finde oplysninger om tilføjelse, opdatering og sletning af en betalingsmetode i Føj kreditkort til din GoDaddy-konto.