SSL-certifikater Hjælp

Anmod om et SSL-certifikat

Anmod om et SSL-certifikat ved at kontakte en GoDaddy Guide.

Når du køber et SSL-certifikat og aktiverer SSL-kreditten, skal du anmode om det til den pågældende hjemmesides domænenavn (eller det "almindelige navn"), som du ønsker at beskytte med SSL-certifikatet.

Klik på billedet, som stemmer overens med den type SSL-certifikat, som du anmoder om:

(Ikke hvad du ser?)

Måden, hvorpå du anmoder om dit certifikat, afhænger af din situation:

Situation Følg disse trin
Min website er det primære domæne på en GoDaddy hostingkonto. Brug SSL-guiden til at anmode om dit certifikat til automatisk installation.
Min website er et sekundært domænet, som hostes på en GoDaddy hostingkonto, eller som hostes med et andet firma, og jeg har ikke genereret en CSR (Certificate Signing Request). Brug SSL-guiden til at oprette en CSR og privat nøgle, som du kan downloade til senere brug, og anmod om dit certifikat med disse filer.
Jeg har en CSR og skal blot anmode om mit SSL-certifikat (for avancerede brugere). Anmod om et certifikat med en CSR, som allerede er blevet oprettet.

Bemærk: Hvis din website blev oprettet ved hjælp af Administreret WordPress, Hjemmesider + Markedsføring eller Hjemmesider + Markedsføring for webshop, installeres dit SSL-certifikat automatisk for dig, når din website bliver oprettet, og du kan ignorere disse vejledninger.

Brug SSL-guiden til at anmode om dit certifikat

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. På siden Certifikat-konfiguration skal du klikke på Vælg et domæne.
  3. Begynd at indtaste dit domænenavn. Hvis dit domænenavn er hoveddomænet på en hostingkonto med GoDaddy, er det på en liste, so hedder Webhosting. Klik på domænenavnet og derefter på Fortsæt.
    Vælg et domæne
  4. Det var det! Dit næste trin er at bevise, at du har kontrol over domænenavnet.

Brug SSL-guiden til at oprette en CSR og privat nøgle, og anmod derefter om dit certifikat

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. På siden Certifikat-konfiguration klikker du på Vælg et domæne, indtaster dit domænenavn og klikker på Fortsæt.
  3. Dit CSR (certificate signing request) og din private nøgle vises under dit domænenavn. Klik på Gem fil under begge sektioner for at downloade både din CSR og private nøgle.
    Gem CSR and privat nøgle
  4. Det var det! Dit næste trin er at bevise, at du har kontrol over domænenavnet.

Anmod om dit certifikat med en CSR, som allerede er blevet oprettet

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. På siden Certifikat-konfiguration klikker du på Indtast en CSR.
  3. Indsæt hele din CSR i feltet og klik på Fortsæt.
    Gem CSR and privat nøgle
  1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af hvor du hoster dit certifikat:
    Hvor bliver det hostet? Hvad man gør
    GoDaddy hjemmesideprogram eller hosting på det primære domænenavn Vælg det domæne som er hostet på din konto som du ønsker at anvende.
    Alle andre steder, herunder sekundære domæner og underdomæner på GoDaddys hosting Vælg Oplys en CSR, og angiv så CSR'en fra din server.
  3. Kun UCC-certifikater – Angiv eventuelle Subject Alternate Names (andre hostnavne som skal beskyttes af samme certifikat) du vil benytte, hvis du ikke allerede har angivet dem i CSR'en, og klik på Add (Tilføj).
  4. Klik på Next (Næste), og angiv de oplysninger, der efterspørges på den følgende side.
  5. Klik på Finished (Afsluttet).