SSL-certifikater Hjælp

Anmod om et SSL-certifikat (Deluxe (OV) eller Premium (EV))

Når du køber et SSL-certifikat og aktiverer SSL-kreditten, skal du anmode om det til den pågældende hjemmesides domænenavn (eller det "almindelige navn"), som du ønsker at beskytte med SSL-certifikatet.

Anmod om dit certifikat

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af hvor du hoster dit certifikat:
    Hvor bliver det hostet? Hvad man gør
    GoDaddy hjemmesideprogram eller hosting på det primære domænenavn Vælg det domæne som er hostet på din konto som du ønsker at anvende.
    Alle andre steder, herunder sekundære domæner og underdomæner på GoDaddys hosting Vælg Oplys en CSR, og angiv så CSR'en fra din server.
  3. Kun UCC-certifikater – Angiv eventuelle Subject Alternate Names (andre hostnavne som skal beskyttes af samme certifikat) du vil benytte, hvis du ikke allerede har angivet dem i CSR'en, og klik på Add (Tilføj).
  4. Klik på Next (Næste), og angiv de oplysninger, der efterspørges på den følgende side.
  5. Klik på Finished (Afsluttet).

Næste trin

Disse certifikater kræver yderligere verifikation i næste trin. Fortsæt med den artikel, der passer til din certifikattype: