Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Anmod om kode eller driversigneringscertifikater

Bemærk: Fra den 1. juni 2021 udsteder eller fornyer GoDaddy ikke længere certifikater for kodesignering eller driversignering. Hvis du allerede ejer et Code Signing eller Driver Signing Certificate, vil du ikke kunne genindlæse det efter den 1. juni 2021. Alle certifikater udstedt før den 1. juni 2021 forbliver gyldige, indtil de udløber.

Når du har købt en kode eller et driversigneringscertifikat , er det første skridt at anmode om certifikatet.

Før du anmoder om certifikatet

Kode og driver signing-certifikater kræver at du opretter en CSR (Certificate Signing Request) på din lokale computer – ikke computeren, hvor du vil bruge filen. På grund af dette er oprettelse af CSR forskellig fra proceduren for anmodning om et typisk SSL. Hvordan du vil gøre det, afhænger af hvad det er du vil sikre:

Kodetype Besøg...
Java Java -kodesignering: Generer en CSR
Windows-baseret
(EXE, DLL, osv.)
Windows: Generér CSR for kode eller Driver Signing Certificate

Vær sikker på at, du anmoder om certifikatet på den computer og med den konto (typisk administrator) du vil bruge til at signere koden. Anmodning om certifikatet opretter en private nøgle på computeren, som du skal tilknytte Code Signing Certificate, til når du installerer det.

Aktiver dit domæne

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Vælg SSL -certifikater .
  3. Ved siden af den SSL -certifikatkredit, som du vil bruge, skal du vælge Konfigurer .
  4. Hvis du har flere kreditter , skal du vælge den kredit, du vil bruge, og derefter vælge Konfigurer .
  5. Opdater siden og du vil se et Nyt certifikat. Hvis dette ikke sker skal du opdatere siden igen indtil du ser det.

Anmod om dit certifikat

1. Vælg Administrer ved siden af dit Nye certifikat .
  2. Indsæt den CSR, du genererer, i CSR -feltet, og vælg derefter Næste .
  3. Indtast din organisations oplysninger - som skal stemme overens med de oplysninger, du brugte, da du oprettede din CSR - og vælg derefter Afslut .