Anmod om kode eller driversigneringscertifikater

Når du har købt en kode eller et driversigneringscertifikat , er det første skridt at anmode om certifikatet.

Før du anmoder om certifikatet

Kode og driver signing-certifikater kræver at du opretter en CSR (Certificate Signing Request) på din lokale computer – ikke computeren, hvor du vil bruge filen. På grund af dette er oprettelse af CSR forskellig fra proceduren for anmodning om et typisk SSL. Hvordan du vil gøre det, afhænger af hvad det er du vil sikre:

Kodetype Besøg...
Java Java -kodesignering: Generer en CSR
Windows-baseret
(EXE, DLL, osv.)
Windows: Generér CSR for kode eller Driver Signing Certificate

Vær sikker på at, du anmoder om certifikatet på den computer og med den konto (typisk administrator) du vil bruge til at signere koden. Anmodning om certifikatet opretter en private nøgle på computeren, som du skal tilknytte Code Signing Certificate, til når du installerer det.

Aktiver dit domæne

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på SSL-certifikater.
  3. Ved siden af SSL-certifikatkredit du ønsker, skal du klikke på Konfigurer.
  4. Hvis du har flere kreditter, vælg den kredit du vil bruge og klik derefter på Konfigurer.
  5. Opdater siden og du vil se et Nyt certifikat. Hvis dette ikke sker skal du opdatere siden igen indtil du ser det.

Anmod om dit certifikat

1. Ved siden af dit Nye certifikat, skal du klikke på Håndter.
  2. Indsæt den CSR, du genererer, i CSR -feltet, og klik derefter på Næste .
  3. Indtast din organisations oplysninger - som skal stemme overens med de oplysninger, du brugte, da du oprettede din CSR - og klik derefter på Udfør .