SSL-certifikater Hjælp

Anmod om mit SSL-certifikat

Bemærk: Hvis din hjemmeside blev oprettet ved hjælp af Administreret WordPress, Website Builder eller Website Builder for webshop, installeres dit SSL-certifikat automatisk for dig, når din hjemmeside bliver oprettet, og du kan ignorere disse vejledninger.

Når du køber et SSL-certifikat og kreditten står til rådighed på din konto, skal du anmode om certifikatet til hjemmesidens domænenavn (eller almindeligt navn), som du ønsker at sikre.

Vælg dit certifikat, eller rul ned til dets afsnit for at finde ud af, hvordan du anmoder om det.

Standard SSL (det mest almindelige)

Måden, hvorpå du anmoder om dit standard SSL-certifikat, afhænger af din situation:

Situation Følg disse trin
Mit website er et Administreret WordPress, Website Builder, eller Website Builder website med webshop. Dit produkt inkluderer et SSL-certifikat, der bliver installeret automatisk, når dit website bliver oprettet. Dit website er sikkert!
Mit website er det primære domæne på en GoDaddy -hostingkonto som f.eks. Linux (cPanel) eller Windows (Plesk), eller et Hjemmesideprogram v7-site. Brug SSL-guiden til at anmode om dit certifikat til automatisk installation.
Min hjemmeside er et sekundært domæne, som hostes på en GoDaddy hostingkonto, eller som hostes med et andet firma, og jeg har ikke genereret en CSR (Certificate Signing Request). Brug SSL-guiden til at anmode om dit certifikat og oprette en CSR og privat nøgle.
Jeg har en CSR og skal blot anmode om mit SSL-certifikat (for avancerede brugere). Anmod om et certifikat med en CSR, som allerede er blevet oprettet.

Bemærk: Efter købet kan der gå lidt tid, inden SSL-certifikatkreditten kan ses på din liste over produkter. Hvis du ikke kan se en certifikatkredit, som du lige har købt, kan du genindlæse browservinduet, indtil den vises.

Brug SSL-guiden til at anmode om dit certifikat

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg Administrer alle ved siden af SSL-certifikater.
  3. Vælg Nyt certifikat for den SSL-kredit, du vil bruge.
  4. På siden Certifikatkonfiguration skal du vælge Vælg et domæne.
    Vælg et domæne
  5. Begynd at indtaste dit domænenavn i tekstfeltet. Vælg et af dine GoDaddy domæner, eller indtast det fulde domænenavn, og vælg derefter Fortsæt.
  6. Vælg, hvordan du vil bevise domænekontrol, og vælg Fortsæt.
  7. Vælg den Certifikatudsteder, du vil bruge. Læs Abonnementsaftalen, sæt kryds i feltet ud for Jeg accepterer betingelserne og vilkårene i abonnementsaftalen, og vælg Fortsæt.
  8. Det var det! Dit næste trin er at bevise, at du har kontrol over domænenavnet.

Brug SSL-guiden til at anmode om dit certifikat og oprette en CSR og privat nøgle

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg Administrer alle ved siden af SSL-certifikater.
  3. Vælg Nyt certifikat for den SSL-kredit, du vil bruge.
  4. På siden Certifikatkonfiguration skal du vælge Vælg et domæne, indtaste dit domænenavn og vælge Fortsæt.
  5. Din private nøgle og dit CSR (certificate signing request) vises under dit domænenavn. Vælg Gem fil for begge, og gem en kopi af din private nøgle og CSR på et sikkert sted.
    Gem CSR og privat nøgle
    Advarsel: Du kan ikke se din CSR eller private nøgle, efter for forlader denne side. Du får brug for dem senere, når du installerer dit certifikat. Gem begge et sikkert sted, hvor du nemt kan finde dem.
  6. Vælg, hvordan du vil bevise domænekontrol, og vælg Fortsæt.
  7. Vælg den Certifikatudsteder, du vil bruge. Læs Abonnementsaftalen, sæt kryds i feltet ud for Jeg accepterer betingelserne og vilkårene i abonnementsaftalen, og vælg Fortsæt.
  8. Det var det! Dit næste trin er at bevise, at du har kontrol over domænenavnet.

Anmod om dit certifikat med en CSR, som allerede er blevet oprettet

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg Administrer alle ved siden af SSL-certifikater.
  3. Vælg Nyt certifikat for den SSL-kredit, du vil bruge.
  4. På siden Certifikatkonfiguration skal du vælge Indtast en CSR.
  5. Indsæt din CSR i feltet, og klik på Fortsæt.
    Gem CSR og privat nøgle
  6. Vælg, hvordan du vil bevise domænekontrol, og vælg Fortsæt.
  7. Vælg den Certifikatudsteder, du vil bruge. Læs Abonnementsaftalen, sæt kryds i feltet ud for Jeg accepterer betingelserne og vilkårene i abonnementsaftalen, og vælg Fortsæt.
  8. Det var det! Dit næste trin er at bevise, at du har kontrol over domænenavnet.

Certifikater til organisationer eller til udvidet validering

Bemærk: Efter købet kan der gå lidt tid, inden SSL-certifikatkreditten kan ses på din liste over produkter. Hvis du ikke kan se en certifikatkredit, som du lige har købt, kan du genindlæse browservinduet, indtil den vises.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg Administrer alle ved siden af SSL-certifikater.
  3. Vælg Nyt certifikat for den SSL-kredit, du vil bruge.
  4. På siden Certifikatkonfiguration skal du vælge, hvor du hoster certifikatet:
    Hvor bliver det hostet? Hvad man gør
    GoDaddy hjemmesideprogram eller hosting på det primære domænenavn Begynd at skrive domænenavnet, og vælg det domæne, der er hostet på din konto, som du vil bruge.
    Alle andre steder, herunder sekundære domæner og underdomæner på GoDaddys hosting Vælg Indtast en CSR, og indtast så CSR'en fra din server.
  5. Kun UCC-certifikater – Brug Identificer yderligere domæner for at tilføje SAN'er (Subject Alternate Name), der ikke var i din CSR. Indtast et SAN-domæne i feltet Tilføj et domæne:, og vælg Tilføj. Gentag dette for evt. yderligere SAN'er, og vælg Fortsæt.
  6. Vælg, hvordan du vil bevise domænekontrol, og vælg Fortsæt.
  7. Vælg den Certifikatudsteder, du vil bruge. Læs Abonnementsaftalen, sæt kryds i feltet ud for Jeg accepterer betingelserne og vilkårene i abonnementsaftalen, og vælg Fortsæt.
  8. Det var det! Dit næste trin er at bevise, at du har kontrol over domænenavnet.