SSL-certifikater Hjælp

Anmod om mit SSL-certifikat

Efter du køber et SSL-certifikat, skal du udføre et par trin, før din site er sikker.

Det første trin er at anmode om certifikatet til den websites domænenavn (eller almindelige navn), som du vil beskytte. Fremgangsmåden til anmodning om certifikatet afhænger af den certifikatstype, du har, og på hvilken type webserver din site er hostet.

Vælg den fremgangsmåde, der beskriver din situation bedst for at se, hvordan du anmoder om dit certifikat:

Bemærk: Vi tilbyder en Administreret SSL-service, hvor vi installerer og administrerer SSL-certifikatet for dig, hvis du foretrækker at bruge din tid på andre ting.