Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Anmod om opdateringer til mit Hjemmesider + Markedsføring site

Når du har konfigureret en hjemmeside -plejeplan for din konto til Hjemmesider + , kan du begynde at anmode om opdateringer af hjemmesiden.

Bemærk: Hvis du ønsker at anmode om opdateringer til et ikke-websites + marketing-site, er trinnene lidt anderledes .

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites, og vælg knappen Administrer ved siden af dit website.
  3. I Dashboard skal du vælge Hjemmeside > Anmodninger .
    vælg anmodninger
  4. Vælg en af opdateringsindstillingerne (du kan tilføje flere ændringer senere).
  5. Udfyld siden med din anmodning, og vælg derefter Udført .

Hvis du vedhæfter et billede eller video, er der krav til filnavn og format:

• Filnavne kan ikke indeholde nogen af disse tegn: ^%& $,@#
    • Billeder skal have formatet .png eller .jpg/.jpeg.
    • Logoer skal være i formatet .png, .jpg/.jpeg, .pdf eller .eps.
    • Videoer skal være i .mp4 -format. Hvis du ikke kan konvertere til en .mp4, anbefaler vi, at du uploader din video til YouTube og sender os linket - ellers kan dit site ydeevne blive dårligere.

6. Hvis du har en anden opdatering, skal du vælge Var der andre ændringer, du havde brug for at foretage i dag? og vælg derefter en anden opdateringsmulighed. Når du har anmodet om alle de opdateringer, du vil have, skal du vælge Send anmodning .
  7. For at bekræfte din handling skal du vælge Send anmodning en gang til. En bekræftelsesmeddelelse fortæller dig, at vi har modtaget opdateringerne, og at teamet kommer i gang. Du modtager en e -mail, når din opdatering er færdig.
  8. Bemærk: Hvis du har brug for at indsende yderligere anmodninger, skal du vente, indtil du modtager e -mailen fra os, der fortæller dig, at vi har gennemført denne opdatering. Du kan derefter gå tilbage til Hjemmesidepleje og lave en ny anmodning.