Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Anmod om refusion for min Good As Gold -konto

For at anmode om en refusion for de penge, du har gemt i Good As Gold, skal du kontakte en GoDaddy .

Flere oplysninger

• Der er et transaktionsgebyr på USD 20 for at behandle refusionen, hvilket er taget fra det samlede beløb, vi refunderer.
  • Kun fuld saldo refunderes.
  • Refusioner sendes som checks; vi trækker ikke penge tilbage til din konto.
  • Det kan tage op til 8 uger at behandle anmodninger og blive sendt med e -mail.