SSL-certifikater Hjælp

Anmodning om et SSL-certifikat

Når du køber et SSL-certifikat, skal du anmode om det til det domænenavn (eller "fællesnavn"), som du ønsker at bruge.

Før du begynder

Inden du anmoder om certifikatet, anbefaler vi at du kontrollerer følgende oplyninger:

Aktiver dit domæne

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på SSL-certifikater.
  3. Ved siden af SSL-certifikatkredit du ønsker, skal du klikke på Konfigurer.
  4. Hvis du har flere kreditter, vælg den kredit du vil bruge og klik derefter på Konfigurer.
  5. Opdater siden og du vil se et Nyt certifikat. Hvis dette ikke sker skal du opdatere siden igen indtil du ser det.

Show me how

Anmod om dit certifikat

1. Ved siden af dit Nye certifikat, skal du klikke på Håndter.
  2. Vælg én af følgende afhængigt af hvor du hoster dit certifikat:
    Hvor bliver det hostet? Hvad man gør
    GoDaddy hosting (webhotel) eller Websiteopbygning Vælg det domæne som er hostet på din konto som du ønsker at anvende.
    Alle andre placeringer
    Vælg Oplys en CSR og angiv så en CSR fra din server. Hvis du har brug for hjælp Anmodning om et SSL-certifikat

BEMÆRK: Hvis du anmoder om et UCC-certifikat, skal din CSR indeholde de SAN du ønsker at benytte.
  3. Kun UCC-certifikater — Angiv eventuelle subject alternate names (andre hostnavne som skal beskyttes af samme certifikat) du vil benytte og klik på Tilføj.
  4. Afhængig af udstedelsestypen skal du gøre ét af følgende:
    Udstedelsestype Vælg...
    Standard Klik på Anmod om certifikat.
    Deluxe, Extended Validation (udvidet evaluering, EV) Klik på Næste og angiv de oplysninger der efterspørges på den følgende side. Vi bruger disse oplysninger til at kontrollere at du ejer det almene navn som du anmodede om certifikatet for, så det skal stemme overens med den dokumentation du har givet os.

Klik på Færdig.