Anmodning om kode eller Driver Signing Certificate

Når du anmoder om kode eller driver signing-certifikater, garanterer du overfor brugere, der downloader din kode/applikation, at den ikke er blevet ændret siden, du signerede den.

Før du begynder

Kode og driver signing-certifikater kræver at du opretter en CSR (Certificate Signing Request) på din lokale computer – ikke computeren, hvor du vil bruge filen. På grund af dette er oprettelse af CSR forskellig fra proceduren for anmodning om et typisk SSL. Hvordan du vil gøre det, afhænger af hvad det er du vil sikre:

Kodetype Besøg...
Java Java kodesignering: Generering af en CSR
Windows-baseret
(EXE, DLL, osv.)
Alt andet Windows: Generér CSR for kode eller Driver Signing Certificate

Vær sikker på at, du anmoder om certifikatet på den computer og med den konto (typisk administrator) du vil bruge til at signere koden. Anmodning om certifikatet opretter en private nøgle på computeren, som du skal tilknytte Code Signing Certificate, til når du installerer det.

OK – Du er klar

Med din CSR i hånden (metaforisk talt), anmoder du om dit nye certifikat.

Sådan anmodes om et kode eller Driver Signing Certificate

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Klik på SSL-certifikater.
  3. Klik på Konfigurer ved siden af den konto, som du ønsker at benytte.
  4. Indtast dit CSR og klik derefter på Næste.
  5. Indtast oplysninger om din organisation/virksomhed og klik derefter på Udfør.

Efter du har anmodet om dit certifikat, kontrollerer vi den organisation, hvortil det er anmodet (flere oplysninger).