Annuller 2SV - Jeg har adgang til min enhed

Hvis du har adgang til den enhed, godkenderapp eller sikkerhedsnøgle, som du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse (2SV), skal du bare logge på, slette den, så er du klar! Du kan altid slå den til igen .

1. Gå til din GoDaddy Login & PIN -kode -side.
  2. Du bliver måske bedt om at logge på. Hvis du aktiverede totrinsbekræftelse, skal du indtaste koden fra din telefon eller dit godkendelsesprogram eller indsætte din sikkerhedsnøgle.

Bemærk: Får du ikke din 2SV -kode? Vores 2SV -fejlfinding hjælper dig.

3. Under Totrinsbekræftelse skal du vælge Rediger .
  4. Vælg Slet ud for den godkendelsesmetode, du vil fjerne.
  5. Vælg Fjern . En meddelelse om succes vises, og vi slår straks 2SV fra.
  6. Hvis du indstiller en backupmetode til 2SV og vil fjerne den, skal du gentage trin 3 og 4.