Annuller beskyttet registrering


Hvis du ønsker at fjerne beskyttet registrering fra dit domænenavn, afhænger proceduren af, hvornår du har købt den, og af om du har aktiveret totrinsbekræftelse:

  • Hvis du har købt beskyttet registrering for mere end 5 dage siden, skal du gå videre med nedenstående trin, hvis du allerede har aktiveret totrinsbekræftelse for din konto.
  • Hvis du har købt Beskyttet registrering inden for de seneste fem dage, og du vil sikre dig, at du får refusion, skal du kontakte kundesupport for at annullere både domænet og Beskyttede registrering. Du kan ikke kun annullere Beskyttede registrering.

Det ser ud til, at du ikke er logget ind. Hvis du logger ind ovenfor (under Tekstikon), kan du springe nogle trin over.

  1. Gå til siden Domæneindstillinger.
  2. Under Yderligere indstillinger på siden Domæneindstillinger skal du klikke på Fjern beskyttet registrering:
    Link til fjernelse af beskyttet registrering
  3. Klik på Fjern beskyttet registrering.
  4. Som en del af totrinsbekræftelsesprocessen sender vi dig en 6-cifret bekræftelseskode. Når du modtager den, skal du indtaste koden:
    Meddelelse angående totrinsbekræftelse
  5. Du modtager følgende meddelelse:

Bemærk: Nogle funktioner kan være utilgængelige, mens vi fjerner beskyttet registrering fra din konto.

Flere oplysninger

  • For oplysninger vedrørende berettigelse til refusion henvises til vores politik for refusion.
  • Annullering af privat registrering annullerer ikke dit domænenavn. For vejledning i hvordan du gør dette henvises til Annuller mit domæne.

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.