Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Annuller en ventende kontaktopdatering

Annuller en afventende kontaktopdatering for dine domæner via din konto. Annullering af en kontaktopdatering forhindrer domænets kontaktoplysninger i at blive opdateret. Eller du kan godkende opdateringen af kontaktpersonen for at behandle de ventende ændringer.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Naviger til advarslen om, at du har kontaktopdateringer, der afventer godkendelse, og vælg Vis nu .
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for Annuller denne opdatering for dit domænenavn , og vælg derefter Jeg vil annullere opdateringer for at bekræfte annulleringen af kontaktopdateringen.

Relaterede trin

• Brug en forudindstillet profil til hurtigt at administrere kontaktoplysninger for flere domæner.
  • Eller opdater manuelt kontaktoplysningerne for dine individuelle domæner.