Annuller min hostingkonto

Når du annullerer din hostingkonto, fjernes dit websites filer fra dine serverer. Før du annullerer din konto, skal du sikre, at du har kopier af alle filer, du vil beholde. Du kan få yderligere oplysninger i

.

Sådan annullerer du din hostingkonto:

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Klik på Opgrader eller Valg ved siden af den konto, du ønsker at annullere.
  4. Klik på Annuller denne konto.
  5. Klik på Annuller konto.

Bemærk: Efter du har annulleret din hostingkonto, kan det tage op til 24 timer, før domænenavnet igen er tilgængeligt.