SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Annuller min ventende certifikatanmodning

Hvis du har indsendt din anmodning om SSL -certifikat for det forkerte domænenavn, og det ikke er blevet udstedt, kan du annullere den afventende anmodning, som nulstiller SSL -certifikatkreditten.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for SSL -certifikater .
  3. Vælg det certifikat, der er under behandling.
  4. Under Certifikatoplysninger skal du ud for Status og afventende verifikation vælge Annuller .
    Klik på Annuller
  5. Et banner for certifikatanmodning, der afventer annullering , vises.

Når din afventende anmodning annulleres, kan du derefter anmode om et nyt SSL -certifikat.