Annuller Privat registrering

Når du annullerer en Privat registrering, vises dine personlige oplysninger, inklusive dit navn, postadresse, e-mailadresse og telefonnummer, offentligt i Whois-databasen.

Advarsel: Annulleringer af privat registrering kan ikke fortrydes. Hvis du annullerer selve domænet, vil Privat registrering automatisk blive fjernet. Desuden kan du ikke overføre en privat registrering fra et domæne til et andet.
Obligatorisk: Hvis du netop har tilføjet beskyttet registrering og aktiveret totrinsbekræftelse for din konto, skal du vente 72 timer OG annullere beskyttet registrering, før du fjerner beskyttelse af personlige oplysninger.

Det ser ud til, at du ikke er logget ind. Hvis du logger ind ovenfor (under Tekstikon), kan du springe nogle trin over.

1. Gå til siden Domæneindstillinger.
  2. Klik på Fjern Beskyttelse af personlige oplysninger under Kontaktoplysninger.
  3. Klik på Ja, fjern Beskyttelse af personlige oplysninger