GoDaddy-hjælp

Annuller udgivelse af TrustedSite


Du kan annullere udgivelsen af TrustedSite-tillidsmærket på dit site når som helst.

Det ser ud til, at du ikke er logget ind. Hvis du logger ind ovenfor (under Tekstikon), kan du springe nogle trin over.

  1. Gå til siden Domæneindstillinger.
  2. Klik på Administrer TrustedSite på siden Domæneindstillinger:
  3. Administrer website, der er tillid til

  4. Klik på Annuller udgivelse af tillidsmærke på siden TrustedSite-rapport:
  5. Annuller udgivelse af TrustedSite

  6. Du modtager følgende meddelelse: Annuller udgivelse af tillidsmærke? Dette fjerner tillidsmærket fra dit website og giver dig adgang til at redigere DNS-fortegnelser. Du kan udgive tillidsmærket når som helst for at få det vist på dit website igen. Klik på Annuller udgivelse af tillidsmærke, hvis du vil annullere udgivelsen.
  7. Bemærk: Annullering af udgivelsen af dit TrustedSite-tillidsmærke er ikke det samme som at annullere tillidsmærket. Du kan udgive tillidsmærket igen når som helst.

Du kan nu redigere eller ændre dine DNS-fortegnelser.

Der kan gå op til 24 timer, før udgivelse af tillidsmærket annulleres på dit site. Vent 72 timer, før du annullerer og udgiver det igen.

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.