Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Annullerer .UK -domæner

I henhold til Nominet -kravet er det kun registranten, der kan annullere .UK -domænenavnet. Du bør kun annullere et .UK -domæne, hvis du er sikker på, at du ikke længere har brug for det. Når først du har indsendt anmodningen, kan den ikke fortrydes. Når først det er indsendt til annullering, fjernes .UK -domænet fra registeret på dagen for annullering før midnat. På det tidspunkt vil .UK -domænenavnet være tilgængeligt for alle til at registrere.

Log ind på Onlinetjenester for at indsende en anmodning om annullering.

1. Gå til Nominets Onlinetjenester ved hjælp af linket her .

2. Brug afsnittet "Første gang du logger på eller har glemt din adgangskode?" link for at oprette en ny adgangskode.

3. Indtast domænets registrant -e -mailadresse i e -mailfeltet.

4. Åbn den e -mail, der sendes til registrantens e -mailadresse fra Nominet.

5. Opret en ny adgangskode for at få adgang til din domænekonto med Nominet.

6. Brug enten “Log på” -linket på bekræftelsessiden for at blive ført tilbage til Nominets login -skærmbillede for Onlinetjenester.

7. Log ind på Nominets Onlinetjenester med registrantens e -mailadresse og den nyoprettede adgangskode.

8. Når du er logget ind, skal du placere et flueben ved siden af det domæne, som du vil annullere, og vælge indstillingen "Annuller domæne".

9. Hvis dit domæne blev suspenderet på grund af validering af datakvalitet på det tidspunkt, hvor du annullerede det, bedes du underrette GoDaddy -support via e -mail på cctldcancellations@godaddy.com, så domænet kan fjernes fra din konto.

Undtagelser fra annulleringskrav

Kunden modtager en fejl: Desværre opstod der et problem med at indsende Domæner, den oprindelige registrering har ikke en faktura.

Følg venligst op Annuller mit domæne.