Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Annullering af domæneangivelser

Hvis du ikke har accepteret nogen tilbud eller modtilbud, kan du annullere noteringen på GoDaddy Auctions®.

Sådan annulleres domæneopslag

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Hold musen over Salgsliste, og vælg Salg.
  3. Vælg den domæneliste, som du vil annullere.
  4. Klik på Slet for at bekræfte, at du vil annullere listen.

Bemærk: Auktioner, der er oprettet via Push to Auction, kan ikke annulleres.