GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Annullering af en planlagt forsendelse

Åh nej! Du har planlagt en kampagne, men du har besluttet, at du ikke længere ønsker, at GoDaddy Email Marketing skal sende den pågældende mailing. Hvordan annullerer du planlagte forsendelser? Ingen bekymringer, du kan slette den planlagte forsendelse i et par enkle trin.

1. Hvis din kampagne allerede er planlagt, vises urknappen under miniaturen rød. Klik på den røde urknap for at se dine fremtidige planlagte forsendelser til den pågældende kampagne.

Bemærk: Urknappen vises kun rød, hvis du har aktivt planlagt forsendelser til den pågældende kampagne. Hvis urknappen ikke er rød, er der ingen planlagte forsendelser til den pågældende kampagne.

2. Find den planlagte forsendelse under solen med overskriften Fremtidige planlagte forsendelser . Hvis du har mere end en planlagt mailing til denne kampagne, vil de alle blive vist her. Klik på papirkurvsknappen til højre for at annullere den.

Bemærk: Du kan også klikke på blyantikonet i stedet for papirkurven, hvis du vil redigere den planlagte forsendelse.

3. Du får vist en bekræftelsesskærm, der beder dig om du er sikker på, at du vil slette denne tidsplan. Klik på knappen OK for at afslutte annulleringen af den planlagte forsendelse.

GoDaddy  Email Marketing bekræftelsesskærm for at bekræfte annullering af planlagt mailing

Succes! Du vil blive returneret til siden for solskinsplanlægning. Klik blot på fanen Kampagner øverst for at vende hjem.