Annullering af produkter

Du kan annullere produkter, som du ikke længer vil bruge.

Når du annullerer et produkt, standser vi faktureringsperioden, sletter det fra vores servere, og det er ikke længere tilgængeligt til dig. Vi annullerer også evt. gratis produkter, som er forbundet med det.

Annullering af produkter

  1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Gå til fanebladet Betalinger.
  3. Klik på produktfakturering.
  4. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge de produkter, som du vil annullere, og klik derefter på Annuller element.
  5. I vinduet Annuller valgte elementer gøres en af følgende:
    • Klik på Bekræft – Produktet bliver annulleret og fjernet fra din konto med det samme.
    • Klik på Annuller – Annulleringen afsluttes og produktet forbliver i din konto.

    BEMÆRK: Annullering af et produkt berettiger dig ikke til hel eller delvis refusion.

Der er visse produkter, som du ikke kan annullere i Kontoadministration. Du skal i stedet følge instruktionerne i disse Hjælpeartikler:


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Er der andet, vi kan gøre for at hjælpe dig?