GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Anvend en farvepalet på dit GoDaddy Studio -design

Når du ændrer farverne i dit GoDaddy Studio -projekt, kan du spare tid ved at bruge paletværktøjet til at anvende et sæt farver på én gang.

Alle GoDaddy Studio -kunder har et foruddefineret sæt farvepaletter at vælge imellem, mens PRO -kunder også har adgang til deres egne gemte paletter.

Sådan fungerer det.

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen skal du vælge Projekter og derefter vælge det projekt, du vil arbejde på.
  3. I nederste højre hjørne af din skærm skal du trykke på Palette .
  4. Tryk på eller rul til en farvepalet, som du kan lide. Når du vælger en farvepalet, anvendes paletten på alle sider. For at se de forskellige farvekombinationer, der er tilgængelige i en palet, skal du trykke på paletten flere gange.
  1. Log på din GoDaddy Studio -konto .
  2. Rul ned til Dine projekter , og vælg derefter det projekt, du gerne vil arbejde på.
  3. Vælg baggrundslaget for dit projekt.
  4. I menuen til højre skal du vælge Palet .
  5. Vælg en farvepalet, du kan lide. Klik på paletten flere gange for at se de forskellige tilgængelige farvekombinationer i en palet.
  6. Øverst i vinduet trykker du på Anvend for at anvende farvepaletten på den side.

Relaterede oplysninger