Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Anvend kredit i butikken på køb

Når du foretager køb på vores website, kan du bruge butikskredit på samme måde som du bruger andre betalingsmuligheder, såsom kreditkort. Følg disse trin for at anvende din tilgængelige kredit på et køb.

1. Vælg et produkt, og vælg derefter Føj til indkøbsvogn .
  2. (Valgfrit) Vælg de tilbud, du vil tilføje.
  3. Gennemgå din indkøbsvogn, og vælg derefter Jeg er klar til at betale . Butikskredit anvendes automatisk på dit nuværende køb.
  4. Påkrævet: Hvis bestillingen i alt overskrider din butikskredit, skal du vælge en ekstra betalingsmetode for den resterende saldo.
  5. Vælg Gennemse bestilling .
  6. Når du har læst og accepteret de Universelle servicebetingelser, skal du vælge Gennemfør køb .

Bemærk: Kredit er underlagt vilkårene og betingelserne i vores Universelle servicebetingelser. Kredit kan anvendes til fremtidige køb af ethvert produkt eller enhver tjenesteydelse.