Anvendelse af butikskredit til køb

Når du foretager køb på vores website, kan du bruge butikskredit på samme måde som du bruger andre betalingsmuligheder, såsom kreditkort.

Hvis din bestilling overskrider det beløb på butikskredit, som du har, skal du vælge en anden betalingsmulighed til restbeløbet.

Sådan anvendes butikskredit til køb

1. Vælg et produkt og klik derefter på Føj til indkøbsvogn.
  2. Valgfrit: Markér evt. tilbud, som du vil tilføje.
  3. Gennemse indkøbsvognen og klik derefter på Gå til kassen.
  4. I området Vælg din betalingsmetode vælger du Butikskredit.
  5. Hvis hele bestillingen overskrider din butikskredit, skal du vælge en yderligere betalingsmetode til restbeløbet.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Hvis du har læst og accepterer de Universelle servicebetingelser, klikker du på Bestil nu.

Kredit er underlagt vilkår og betingelser i vores Universelle servicebetingelser. Kredit kan anvendes på fremtidige indkøb af ethvert produkt eller enhver tjeneste.