SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Apache: Forny et certifikat

Når vi har godkendt din anmodning om fornyelse af certifikat, kan du downloade dit SSL- og mellemcertifikat. Du kan få yderligere oplysninger iHent filerne til mit SSL-certifikat . Du skal installere begge filer på din webserver.

Du kan også downloade det mellemliggende certifikat her .

Følg instruktionerne nedenfor for at downloade og installere det fornyede SSL -certifikat på din webserver.

Installation af Fornyet SSL -certifikat og det mellemliggende certifikat

Før du installerer dit fornyede SSL -certifikat, skal du installere vores mellemliggende certifikatbundt (null) på din webserver. Du kan også downloade det mellemliggende certifikatbundt fra lageret .

1. Kopiér dit fornyede certifikat, mellemliggende certifikatbundt og nøglefil (genereret, da du oprettede CSR) til den mappe, som du vil bruge til at holde dine certifikater.
  2. Åbn Apache httpd.conf -filen, og tilføj følgende direktiver:
    • SSLCertificateFile /sti til certifikatfil /dit udstedte certifikat
    • SSLCertificateKeyFile /sti til nøglefil /din nøglefil
    • SSLCertificateChainFile /sti til mellemliggende certifikat /null
  3. Gem din httpd.conf -fil, og genstart Apache.

Genstart af din webserver

Du kan bruge SSH til at få adgang til din server. Hvis du bruger Windows på din computer, kan du bruge den gratis kittede SSH/Telnet -klient til at få adgang til din Linux -server.

For at genstarte din server:

1. Start Putty
  2. Vælg "SSH" -protokolindstillingen; indtast derefter din IP -adresse i feltet "Hostnavn".
  3. Klik på "Åbn". Dette vil forbinde dig til din server.
  4. Log ind som "rod"; eller indtast "su: root"

5. Når du er logget ind, kan du genstarte webserveren ved at indtaste følgende kommando:
    /usr/local/sbin/apachectl graceful