Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

API -forhandler Oplysninger og formular for opkrævning af moms

API -forhandlere skal opkræve den relevante omsætningsafgift fra deres kunder til køb. For at anerkende denne politik skal alle eksisterende API -forhandlerkunder indsende en signeret kopi af nedenstående formular til os senest den 31. januar 2015. Nye API -forhandlere skal indsende formularen til brug inden for 30 dage efter konfiguration af deres konti.

Sådan indsendes dine momsoplysninger

1. Download formularen Uniform salgs- og brugscertifikater her .
  2. Udfyld formularen.
  3. E -mail den udfyldte formular til salestax@godaddy.com .

Bemærk: I stedet for denne formular accepterer vi også statsudstedte forhandlercertifikater.

Advarsel: Hvis du ikke sender denne formular, forbeholder vi os retten til at beregne gebyrer svarende til din API -forhandlerkontos moms.