API-forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

API -forhandler Oplysninger og formular for opkrævning af moms

API -forhandlere skal opkræve den relevante omsætningsafgift fra deres kunder til køb. For at anerkende denne politik skal alle eksisterende API -forhandlerkunder indsende en signeret kopi af nedenstående formular til os senest den 31. januar 2015. Nye API -forhandlere skal indsende formularen til brug inden for 30 dage efter konfiguration af deres konti.

Sådan indsendes dine momsoplysninger

1. Download formularen Uniform salgs- og brugscertifikater her .
  2. Udfyld formularen.
  3. E -mail den udfyldte formular til salestax@godaddy.com .

Bemærk: I stedet for denne formular accepterer vi også statsudstedte forhandlercertifikater.

Advarsel: Hvis du ikke sender denne formular, forbeholder vi os retten til at beregne gebyrer svarende til din API -forhandlerkontos moms.