Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Apple Mail -fejl: Kan ikke sende meddelelser ved brug af serveren

Du kan se en fejlmeddelelse i Apple Mail, der siger:

Kan ikke sende meddelelse med serveren [serveradresse]
Afsenderadressen [din e -mailadresse] blev afvist af serveren [serveradresse]

Eller du kan måske ikke sende mail uden at se en fejlmeddelelse. I begge tilfælde er der noget galt med dine indstillinger for udgående server. Prøv disse trin for at løse problemet.

1. Hvis du har indstillingen på fejlmeddelelsen, skal du klikke på Rediger SMTP -serverliste .

Bemærk: Hvis du ikke har fejlen åben, eller hvis du ikke kan se denne mulighed: Vælg din konto under Indbakke, klik på tandhjulet under postkasselisten, og vælg Rediger “ [din e -mailadresse] ” ... Klik derefter på menuen næste til udgående mailserver (SMTP) , og vælg Rediger SMTP -serverliste ...

2. Vælg den server, som din konto bruger.
  3. Hvis du har flere servere med samme navn, skal du fjerne dubletterne. Vælg den duplikerede server, og klik derefter på - under listen.
  4. Klik på Avanceret .
  5. Sørg for, at alle felterne matcher dine korrekte indstillinger:
    Felt Bør være ...
    Registrer og vedligehold automatisk kontoindstillinger Valgt
    Port Et portnummer fra dit Email Setup Center
    Brug SSL Hvis porten er angivet med sort, skal denne ikke være markeret . Hvis porten er angivet med orange , skal du sørge for, at dette er valgt .
    Godkendelse Adgangskode
    Tillad usikker godkendelse Fravalgt
    Brugernavn Din fulde e -mailadresse
    Adgangskode Din korrekte adgangskode til e -mail
  6. Klik på OK.
  7. Hvis du kommer tilbage til fejlmeddelelsen, skal du vælge den server, du lige har redigeret og klikke på Prøv med den valgte server .