Apple Mail: Konfiguration af Workspace Email

Med Apple® Mail kan du se dine Workspace Email-konti fra dit skrivebord.

Denne artikel bruger skærmbilleder fra Mac OS X 10.9.5, men tidligere versioner bruger de samme indstillinger.

Når du har tilføjet flere e-mailkonti til Apple Mail, kan du skifte imellem dem på bjælken i venstre side.

FØR DU BEGYNDER: For at konfigurere Apple iPhone til din e-mail skal du kende dine POP- eller IMAP-mailserverindstillinger og porte. Du kan finde dem ved at gå til Email Setup Center og notere de oplysninger, der vises under E-mailserverindstillinger.

Hvis du ikke kan logge ind på Email Setup Center, har du muligvis en Office 365 e-mailadresse. Hvis du har, kan du se Apple Mail (Mac): Konfigurer e-mail.

Sådan bruges Apple Mail med din e-mail

1. Start Mail.
  2. I menuen Mail, skal du vælge Tilføj konti.
  3. Vælg Tilføj andre mailkonti og klik så på Fortsæt.
  4. Udfyld følgende felter, og klik så på Opret:
    Felt Før følgende...
    Fulde navn Angiv det navn du ønsker skal vises som afsender når du sender mails.
    E-mailadresse Angiv den e-mailadresse du vil benytte.
    Adgangskode Angiv e-mailkontoens adgangskode (flere oplysninger).

5. Udfyld følgende felter og klik så på Næste:
    Felt Før følgende...
    Kontotype Vælg enten IMAP eller POP afhængigt af hvilken servertype der vises i Email Setup Center.
    Mailserver Angiv navnet på server til indgående post som det står anført i Email Setup Center.
    Brugernavn Indtast din e-mailadresse.
    Adgangskode Angiv e-mailkontoens adgangskode.

6. Udfyld følgende felter, og klik så på Opret:
    Felt Før følgende...
    SMTP-server Angiv navnet på server til udgående post som det står anført i Email Setup Center.
    Brugernavn Indtast din e-mailadresse.
    Adgangskode Angiv e-mailkontoens adgangskode.

Det var det. Gå i gang og kontrollér din e-mail. Hvis du ikke ser nogen meddelelser, klikker du på Hent mail. For at sikre, at du kan sende meddelelser, kan du prøve at skrive en e-mail og sende den til dig selv.

Hvis du ikke modtager e-mailmeddelelser eller du ikke kan sende e-mails, bedes du læse Fejlfinding af indstilling af Apple Mail. Du skal ikke være bekymret. Der er nogle få problemer der kan opstå under konfigurationsprocessen. Vi hjælper dig med at undersøge og løse dem.

Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdt.