Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Apple Mail (Mac): Konfigurer e-mail

Du kan få adgang til din Office 365 e-mailkonto fra GoDaddy fra hvor som helst, det er praktisk for dig. Sådan konfigurerer du din e-mail ved brug af Apple Mail-app'en på din Mac desktop.

1. Start Mail.
  2. Fra menuen Mail, vælg Indstillinger.
  3. Klik på + (Opret en konto).
  4. Vælg Exchange.
  5. Udfyld følgende, og klik derefter på Fortsæt:
    Felt Før følgende...
    Navn Angiv dit navn.
    E-mailadresse Indtast din kontos fulde e-mailadresse.
    Adgangskode Indtast den adgangskode, som du har angivet for din konto.
  6. Hvis du får en advarsel, der siger "Internetkonti kunne ikke logge ind på Exchange-serveren...", skal du fuldføre følgende og klikke på Fortsæt:
    Felt Før følgende...
    Beskrivelse Indtast en beskrivelse til kontoen.
    Brugernavn Angiv din fulde e-mail-adresse.
    Adgangskode Indtast den adgangskode, som du har angivet for din konto.
    Serveradresse Indtast outlook.office365.com
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Vælg de applikationer, som du ønsker at sammenkæde med din Office 365 e-mailadresse, og klik derefter på Færdig.