Godkend reservationer

Hvis du har en reservation, der kræver bekræftelse, skal du manuelt godkende den:

Påkrævet: WooCommerce Bookings er en premium WooCommerce -udvidelse inkluderet i WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log ind på WordPress.
  2. Naviger til WooCommerce > Bookinger > Bestil . Du får vist status som afventende bekræftelse for ordrer, der kræver bekræftelse.
  3. Vælg fluebenet ikonet for at godkende bestillingen.

Når dette er gennemført, sendes en e -mail -faktura til kunden. Betalinger kan ske via kundens side Min konto . Et link til siden Min konto inkluderes i e -mailen.