Godkend bookinger

Hvis du har en booking, som kræver bekræftelse, skal du godkende den manuelt:

Påkrævet: WooCommerce Bookinger er en premium WooCommerce-udvidelse, som følger med WordPress E-handelhosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Bookinger > Ordre. Du vil se en Afventer bekræftelse-status for ordrer, som kræver bekræftelse.
  3. Vælg ikonet Markér for at godkende bookingen.

Når den er fuldført, bliver der sendt en faktura via e-mail til kunden. Betalinger kan foretages via kundens Min konto-side. Et link til Min konto-side er inkluderet i e-mailen.