Arbejde med fejllogfiler

Denne artikel gør sig kun gældende for webhosting. Du kan yderligere oplysninger i Hvilken type hostingkonto har du?

Vores Linux-baserede hostingkonti giver dig mulighed for at aktivere Fejllog-samling for syv dags perioder, begyndende 24 timer efter du aktiverer dem. I løbet af denne periode kan du se dine fejllogfiler når som helst, men når de syg dage er omme, kan du ikke længere se dem.

Forlængelse af Fejllog-samlingen på noget tidspunkt i løbet af de syv dage vil slette alle eksisterende fejllogfiler, og indsamlingsprocessen begynder forfra.

BEMÆRK: Fejllogfiler er ikke tilgængelige på Economy Linux Classic Hosting-planer. Ikke sikker på om det er dig? Se Hvilken type hostingkonto har du?

Sådan aktiveres fejllogfiler

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, skal du klikke på Start.
  4. I afsnittet Indstillinger af Hosting Control Panel, skal du klikke på ikonet Fejllogfiler.
  5. Klik på Opdater.

Det tager normalt 24 timer, før du kan se dine fejllogfiler.

Sådan vises fejllogfiler

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, skal du klikke på Start.
  4. Fra menuen Filer og FTP vælger du FTP-filhåndtering.
  5. Naviger til biblioteket Fejllogfiler.
  6. Vælg de fejllogfiler, du gerne vil vise, klik på Download, og gem derefter filerne på din computer.