Arbejde med gemte søgninger i GoDaddy -auktioner

I din GoDaddy Auctions® -konto kan du gemme søgeparametrene til domænenavnefortegnelser. Du kan til enhver tid se, redigere, slette eller eksportere dine gemte søgninger.

Derudover kan du planlægge eller annullere daglige e -mailmeddelelser for op til 10 af dine gemte søgninger. E -mailmeddelelserne indeholder de lister, som matcher dine gemte søgeparametre.

Oprettelse af gemte søgninger

Du kan gemme parametrene til specifikke søgninger, du udfører i GoDaddy -auktioner.

Sådan oprettes gemte søgninger

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Klik på Avanceret søgning , og vælg derefter de søgeparametre, som du vil gemme. Du kan få yderligere oplysninger iSøgning efter domæner i GoDaddy -auktioner .

Bemærk: Du kan også oprette en gemt søgning ved at klikke på Tilføj ny under menuen Gemte søgninger .

3. Klik på Gem søgning .
  4. Gør følgende:
    • Søgningsnavn - Indtast et navn til denne gemte søgning.
    • Rækker pr. Side - Vælg det antal lister, du vil vise på hver side.
    • Sorter efter - Vælg den parameter, som du vil sortere dine søgeresultater efter.
    • Tilføj en daglig e -mailrapport - Vælg denne indstilling for at modtage daglige e -mailmeddelelser om domænenavnefortegnelser, der matcher dine søgeparametre.
  5. Klik på OK . Din nye gemte søgning vises i menuen Gemte søgninger.

Visning af gemte søgninger

Du kan se de domænenavnefortegnelser, der matcher parametrene for dine gemte søgninger.

Sådan vises gemte søgninger

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Fra Gemte søgninger vælger du den gemte søgning, som du vil se. De lister, der matcher parametrene for din gemte søgevisning.

Redigering af gemte søgninger

Du kan redigere parametrene for dine gemte søgninger.

Sådan redigeres gemte søgninger

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Klik på Administrer under menuen Gemte søgninger .
  3. For den gemte søgning, som du vil redigere, skal du klikke på Rediger .
  4. Opdater søgeparametrene. Du kan få yderligere oplysninger iSøgning efter domæner i GoDaddy -auktioner .
  5. Klik på Gem søgning .
  6. Rediger et af følgende:
    • Søgningsnavn - Indtast et nyt navn til denne gemte søgning.
    • Rækker pr. Side - Vælg det antal lister, du vil vise på hver side.
    • Sorter efter - Vælg den parameter, som du vil sortere dine søgeresultater efter.
    • Tilføj en daglig e -mailrapport - Vælg denne indstilling for at modtage daglige e -mailmeddelelser om domænenavnefortegnelser, der matcher dine søgeparametre.
  7. Klik på OK.
  8. Klik på OK . Din opdaterede gemte søgning vises i menuen Gemte søgninger.

Sletning af gemte søgninger

Du kan slette dine gemte søgninger.

Sådan slettes gemte søgninger

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Klik på Administrer under menuen Gemte søgninger .
  3. For den gemte søgning, som du vil slette, skal du klikke på Slet .
  4. Klik på OK.

Planlægning eller annullering af daglige e -mails

Du kan planlægge daglige e -mailmeddelelser, der indeholder oplysninger relateret til op til 10 af dine gemte søgninger.

Vi sender oplysningerne til den e -mailadresse, du har registreret for din GoDaddy -kundekonto. Hvis du har brug for at opdatere din e -mailadresse, skal du seChange your account's street address .

Du kan annullere de daglige e -mailmeddelelser for gemte søgninger, som du ikke længere er interesseret i.

Sådan planlægger eller annullerer du daglige e -mails

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Klik på Administrer under menuen Gemte søgninger .
  3. For hver gemt søgning skal du gøre ét af følgende:
    • Vælg Tilføj til daglig e -mail for at modtage daglige e -mailmeddelelser om en gemt søgning.
    • Hvis du vil annullere dine daglige e -mailmeddelelser, skal du fravælge Tilføj til daglig e -mail .
  4. Klik på Gem e -mailpræferencer .

Eksport af gemte søgelister

Du kan eksportere listen over domænenavne (op til 40.000), der matcher parametrene for dine gemte søgninger.

Sådan eksporteres lister over gemte søgninger

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Under menuen Gemte søgninger skal du vælge Administrer .
  3. For den gemte søgning, som du vil eksportere til en .CSV -fil, skal du klikke på (Eksportér til CSV).
  4. Åbn .CSV -filen, eller gem den på din computer.