Søg efter domæner i GoDaddy Auctions®

Brug nøgleord til at søge i lageret på domænenavnet på GoDaddy Auctions & reg ;. Du kan bruge filtre til at udføre en avanceret søgning og derefter gemme din søgning for at bruge den igen senere.

1. Log på dine GoDaddy -auktioner & reg; konto . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Indtast domænet eller domænerne i den øverste søgefelt, og tryk derefter på Enter (Returner på Mac) for at udføre en grundlæggende søgning .
  3. Vælg Avanceret søgning for at anvende yderligere filtre, og vælg derefter Anvend filtre .
    • Nøgleord : Søg efter fortegnelser, der matcher, begynder med, indeholder eller slutter med dine nøgleord.
    • Tid til slut : Søg efter lister efter den tid, der er tilbage, før auktionen slutter.
    • Pris : Søg efter opslag, der har en Køb nu-pris, et minimumstilbud eller et aktuelt højt bud (kun 7-dages auktioner) mellem den minimums- og maksimumværdi, du angiver.
    • Type : Søg efter auktionstype .
    • Udvidelser : Søg efter forskellige domæneangivelser. Ikke alle domæneudvidelser understøttes af GoDaddy Auctions & reg ;. Du kan også bruge de anførte domæner til at afgøre, om du kan sælge en bestemt domæneudvidelse gennem GoDaddy Auctions & reg ;.
    • Tegn : Søg efter domænenavnets længde, tilstedeværelsen af bindestreger eller cifre og mønstre for bindestreger, tegn, vokaler og tal.
    • Antal bud : Søg efter fortegnelser med mere end, mindre end eller nøjagtigt det antal bud, du angiver.
    • Trafik : Søg efter lister efter det anslåede minimum og maksimale antal besøgende pr. Måned. Trafikdata vises kun for udløbne auktioner.
    • Alder : Søg efter hvor længe domænet er blevet registreret. Alder vises kun for udløbne auktioner.
  4. Gem din søgning ved at vælge Søgninger > Gem aktuel søgning .

Daglige e -mails sendes automatisk til din indbakke for nye domæner, der matcher dine gemte søgekriterier. Slet den gemte søgning for at stoppe modtagelsen af disse e -mails.

Se, rediger eller slet dine gemte søgninger når som helst. Sletning af en gemt søgning stopper de automatiske daglige e -mails.