Tilpas min tekst

Tilføj en række forskellige stilarter såsom fed, kursiv eller understregning til din brødtekst. (Titeltekst er allerede adskilt ved at være en anden skrifttype.) Desuden kan du formatere brødtekst som en nummereret eller punktopstilling og tilføje hyperlinks. Skrifttypefarven tilpasser sig automatisk for at få den bedste læsbarhed i forhold til den accentfarve du vælger.

Bemærk: Skift din websites sidehoved og skrifttyper med brødtekst ved brug af afsnittet Tema.

Hvis du vil ændre skrifttypen på dit logo (hvis du ikke har uploadet et logobillede), skal du gå til fanen Website , vælge dit Sidehoved og derefter vælge Logoet . Vælg Skift skrifttype for kun at opdatere din logo -skrifttype.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger hjemmeside for at åbne din site -editor.
  4. Vælg afsnittet, der indeholder den tekst, som du vil formatere.
  5. I editorpanelet skal du vælge Accentfarve og Justering for afsnittet. (Nogle sektioner har underafsnittsgrupper. Accenten og justeringen gælder kun for hele afsnittet. Vælg sektionstitlen for at se disse indstillinger).
  6. På din hjemmeside skal du fremhæve en sidehoved- eller underteksttekst. Brug den viste menu til at tilpasse format og størrelse.
  7. På din hjemmeside skal du fremhæve brødteksten. Brug den viste menu til at vælge, hvordan du vil formatere den: fed, kursiv, tilføj et link, punktopstilling, nummereret liste eller skriftstørrelse.
    • Når du tilføjer et link, kan det gå til en anden side (og et afsnit på din hjemmeside), en anden URL (såsom en side på sociale medier), et telefonnummer, en e -mail eller et produkt i din webshop.
    • Læs mere om valg af skrifttyper og størrelser på websider .
  8. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .