GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Årsag til tilbageholdelse forklaret: Mærket som spam

GoDaddy Email Marketing har feedbackløkker med flere internetudbydere, som giver os besked, hver gang en modtager klikker på knappenSpam i indbakken, for din e-mail. Modtageren tilbageholdes med det samme fra dine aktive abonnenter, når de klikker på denne knap.

Hver gang en modtager klikker på denne knap, tager både internetudbyderen og GoDaddy Email Marketing notits af dette. Dette påvirker negativt din levering og vores mulighed for at sikre fejlfri levering for alle vores afsendere. Det er grunden til, at vi tager det så alvorligt.

Hvis du får for mange klager, løber du risikoen for, at din tjeneste bliver afbrudt eller din konto suspenderet. "For mange", som defineret af branchens bedste praksis, betyder mere end 1 klage over spam for hver 1.000 sendte e-mails. Vi er opmærksomme på den kendsgerning, at forskellige typer e-mails får forskellige typer svar, men det er en god tommelfingerregel at huske på.