Giv mappetilladelser for delegerede

Giv stedfortræderadgang til en anden kunde hos GoDaddy til at tilgå din konto på dine vegne. Alle adgangsniveauer giver delegerede tilladelse til at administrere dine domænenavne. Begræns deres adgang yderligere ved at begrænse, hvilke handlinger der kan foretages på domæner i en specifik mappe.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Indstillinger > Administrer mapper.
    vælg Opdater kontaktpersoner
  3. Vælg blyantsikonet ud for mappen for at redigere tilladelserne.
  4. (Valgfrit) Rediger først indstillingerne i Administrationsadgang ved at vælge blyantsikonet ved siden af mappen Alle domæner, og skift derefter adgangen for hver individuel delegerede person. Denne mappe giver eller fjerner adgang til alle domæner i din konto.

Bemærk: Delegerede personer kan kun ændre domæner i mapper, som du har givet dem adgang til, herunder mappen Alle domæner.

5. Flyt ikonet til Til eller Fra under Administrationsadgang og Overfør adgang for at tilføje eller fjerne tilladelser for hver delegeret person. Hver adgangstype giver tilladelse til forskellige domænehandlinger:
    • Administrationsadgang
      • Opdater kontaktoplysninger
      • Rediger navneservere
      • Rediger hostnavne
      • Rediger viderestilling
      • Lås eller oplås
      • Rediger indstillinger for automatisk fornyelse
      • Administrer underdomæner
    • Overfør adgang
      • Flyt til en anden konto hos GoDaddy
      • Flyt til en anden registrator
      • Slet domæner
      • Sælg domæner på auktion
  6. Vælg Gem for at gennemføre dine ændringer.