Tildel mappetilladelser til delegerede

Når du har tildelt adgang for delegerede til domæner på din konto, kan du bruge mapper til at begrænse, hvilke domæner delegerede kan se og administrere. Det giver dig mulighed for at styre, hvad delegerede kan gøre med dine domæner på dine vegne.

Se en video om, hvordan man administrerer tilladelser til domæneadgang for delegerede.

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg ikonet Mapper over din domæneliste, vælg den mappe, du vil redigere, og vælg Rediger mappe .
    vælg rediger mappe
  3. (Valgfrit) Rediger tilladelser for delegerede for alle domæner i din konto ved at vælge Alle domæner og derefter vælge Rediger mappe.
    • Delegerede med domæneadgang til din konto tildeles automatisk Administrationsadgang til mappen Alle domæner. Det betyder, at de har adgang til alle domæner i din konto, medmindre du begrænser deres adgang ved at redigere mappen Alle domæner direkte.
  4. Rediger adgangsniveauet for dine delegerede ved at slå tilladelserne under Administrationsadgang og Overfør adgang til eller fra. Dette giver delegerede mulighed for at udføre forskellige domænehandlinger baseret på adgangstilladelse:
    • Delegerede med Administrationsadgang kan:
      • opdatere kontaktoplysninger
      • Rediger navneservere
      • Rediger hostnavne
      • Rediger viderestilling
      • låse eller låse op for domæner
      • slå automatisk fornyelse til eller fra
      • Administrer underdomæner
    • Delegerede med Overfør adgang kan:
      • Start flytning af domæner til en anden GoDaddy-konto
      • Start flytning af domæner til en anden registrator
      • Slet domæner
      • Sæt et domæne til salg
  5. Vælg Gem for at anvende dine ændringer.